hover animation preload

Good Luck!
by Hazim Azhar in , ,


Salam kawan2.. ape kabar??

Petang semalam, tgh tension2 study pharmacology.. aku buat video ni. Lebih kurang sejam la nak siapkan.

Khusus untuk kawan2 medic yg mengenali aku atau tak. So, harap korang enjoy k!

Good Luck Exam nanti

Doakan aku skali tau!

=)

PERHATIAN : Aksi-aksi dalam video ini hanya lakonan semata-mata. Tidak ada kena mengena antara yang mati, yang hidup, yang tengah tidur, yang sedang main game atau yang sedang makan chipsy. Harap maklum. <--- yg konfemnya bukan aku yg main game. (hehe)

9 comments:

cairo boy said...

walla zim.layan aa blog ko.i mean,lagu awal2 tu je laa.bgn pagi2 dgr lagu cmtu,teringat malaysia dowh.silap2 boleh mencurah airmata kat lihaf.

nice video.tp msg cm kurang smpai aa.aku rase kalau vdeo tu ade muke aku baru smpai kot mksd ko.haha.kiddin.papepun,nice work.

wei,aku nk game tembak2 tu.lame x tembak orang.bole.hee :D

Hazim Azhar said...

wahaha.. msg x sampai sbb x de ko ek??

Dlm video ni x de pelakon sebenanyer.. so aku dengan x malunye menjadi pengarah, cameraman, pelakon dan video editor. ahaks~

Rasenye kalo ade pelakon lagi boleh wat macam2 scene. Tapi x de mase nak nak wat sume tu.

Tu la pasal, msg x de sgt sebenarnye.. haha saje nak buang mase.

Ape2pon thanks bro~

mrym said...

lambat vid tu load :(

nway all the best! amboi sempat buat ni mesti da abes setadi...

Hazim Azhar said...

lambat load?? tenet ko lambat kot. hehe.

Tak habih lagi study ni, tgh2 rileks, buat la video. Nak study 24 jam, huh x mampu aku.

umar hakimin said...

haha...best la hazim, mmg ade bakat ah wat video..nice2 =)

Hazim Azhar said...

tq2.. ape2pun ko ade camera slr, aku x de. hehe.

NuRHelMi said...

wa!! nice2.....zim ko mmg sumer buat video ekh?!!

kener stop main game nih heheheh paper pun oghang nogoghi nie kreatif2 heheheheh cmon jang jom poie study!!!

gud luck bro!! :)

Hazim Azhar said...

tenkiu2..
yep.. stop game. mcm bebudak je. =) lakonan semata2 k.

x de la, just minat wat short movie.

Thaaqhib Mohammed said...

buat lagi..jangan serik-serik.. buat lagi

Post a Comment

Search anything

Search in the Quran
Search in the Quran:
in
Download Islamic Softwares FREE | Free Code/td>
www.SearchTruth.com